2023 PUBG Mobile Dünya Şampiyonası Türkiye’de
2023 PUBG Mobile Dünya Şampiyonası Türkiye'de

2023 PUBG Mobile Dünya Şampiyonası Türkiye’de yapılacak! Dünyanın en büyük mobil espor organizasyonlarından birisi olarak kabul edile PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası’nın (PMGC) 2023 yılında Türkiye’de yapılacağı açıklandı.

Dünyanın neredeyse her yerinde espor olarak büyük geliştirmeler yaşanırken Türkiye’de bu gelişmeleri yakından takip ediyor. Çugunuzun bildiği gibi espor ülkemizde de son yıllarda oldukça popüler bir sektör olmayı başardı. E spor dünyasını yakından ilgilendiren bir haber geçtiğimiz saatlerde duyuruldu. Bu haberler ülkemizde de oldukça ilgi topluyor. Paylaşılan bu haberlere göre PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası 2023 finalleri Türkiye’de düzenleneceği açıklamaları yapıldı. PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası geçtiğimiz yıl tam olarak 4 milyon dolar ödül havuzuna sahipti. Dünyanın en büyük espor takımlarının yarışacağı bu yarışmanın ülkemizde gerçekleşmesi ülkemiz adına olumlu bir haber.

2023 PUBG Mobile Dünya Şampiyonası Türkiye'de
2023 PUBG Mobile Dünya Şampiyonası Türkiye’de

PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası Türkiye’de

PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası Türkiye'de
PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası Türkiye’de

Son yıllarda adından oldukça söz ettiren espor turnuvaları geçen yıla da gündeme bomba gibi girişler yapmıştı. 2023 yılı içerisinde iki küresel turnuva gerçekleştirilecek. ilk kez Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası, Kasım ayında başlayacak. PUBG MOBILE World Invitational turnuvası ise temmuz ayında ise Riyad’da düzenlenecek.

Tunuvaları daha heyecanlı ve rekabetçi bir oyun yapısına dönüştürmek için tüm turnuvalarda 10 puanlık bir sistem getiriliyor. PUBG MOBILE Esports tüm bunlara ek olarak oyuncu deneyimini artırmak için iki format değişikliğinde bulunuyor.

PUBG MOBILE Esports alanında muhteşem başarılara imza atılan bir yıl olarak hafızalara kazındı. 2022 yılı içerisinde 5 bölgede 13 PMPL turnuvası, PUBG MOBILE Esports turnuvalarına katılan 2000’den fazla profesyonel oyuncu kaydedildi. 343 profesyonel takım ile birlikte 2022 PUBG MOBILE Club Open 600.000 takım kaydı rekor anlamı taşıyordu. PUBG MOBILE World Invitational ve PUBG MOBILE Dünya Şampiyonası için çevrimdışı etkinliklerin geri dönüşüne tanıklık ettik hep beraber. Düzenlenmiş olan bu etkinlikler kapsamında hayranlara dünya standartlarında eğlenceli organizasyonlar ile birlikte keyif dolu anlar yaşattı. PUBG MOBILE Esports, 2022 Espor Ödülleri’nde Yılın Espor Mobil Oyunu ödülünü kazanarak oyuncular tarafından ne kadar beğenildiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

PUBG MOBILE Espor Takvimi 2023

PUBG MOBILE Espor Takvimi 2023
PUBG MOBILE Espor Takvimi 2023

Pubg Mobile espor dalında rekorlar kırmaya devam ediyor. Rekabeti daha heyecanlı hale getirmek için PUBG MOBILE Esports 2023 yılı içerisinde çok daha fazla turnuva düzenlemek için kolları sıvamış durumda. PUBG MOBILE Regional Clash turnuvası da ilk olarak 2022 yılında düzenlenmiş olup oldukça büyük başarılara imza atmıştı. PUBG MOBILE Esports sadece küresel turnuvalar düzenlemekle yetinmeyip aynı zamanda geniş çaplı bölgesel turnuvalarda düzenleyerek adından sıkça söz ettiriyor.

Bu yıl bizi PUBG MOBILE Pro League’in (PMPL) genişletilmesi gibi yeni haberler bekliyor. PMPL Elemelerine giden özel amatör sistemi genişletilip PUBG MOBILE Regional Clash (PMRC) turnuvası da etkinlik takvimine ekleniyor. Tüm bunlarla birlikte yeni duyurular da bizleri bekliyor.

PMPL’de yarı profesyonel ve amatör takımlar için 2024’te turnuvaya giriş için PMPL Elemeleri düzenlenecek. Elemelere katılan Takımlar, PUBG MOBILE Ulusal Şampiyonası, PUBG MOBILE Club Open veya diğer parti turnuvalarında yarışacak ve PMPL Elemelerine giriş hakkı elde etmiş olacak. Pubg mobile bu yıl hem amatör hemde profesyonel oyuncular için 2023 yılı içerisinde geniş kapsamlı etkinlikler düzenlemeyi hedefliyor.

Yapay zeka ChatGPT virüs yazmak için kullanılmaya başlandı, ChatGPT nedir? yazımızı görüntülemek için buraya tıklayabilirsiniz.

  • 0
    alk_lad_m
    Alkışladım
  • 0
    sevdim
    Sevdim
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    _rendim
    İğrendim
  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim

"Hayâl gücü bilgiden daha önemlidir. Çünkü bilgi sınırlıyken, hayâl gücü tüm dünyayı kapsar." Albert Einstein

Yazarın Profili

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir